ELFOCAT a Municipàlia 2023

L’associació de les forests dels pobles hi mostra què és, què fa i què farà

ELFOCAT, va participar, del 17 al 19 d’octubre, com expositor, amb un estand propi, a la nova edició de la fira Municipàlia de Lleida, amb l’objectiu de fer pedagogia de la forests dels pobles i, alhora, fomentar l’associacionisme entre les entitats locals propietàries forestals.

En aquest sentit, l’Associació d’Entitats Locals Propietàries Forestals de Catalunya va rebre, entre d’altres, la visita d’una vintena d’alcaldes, regidors i secretaris municipals, la presidenta de l’Associació Catalana de Municipis, així com d’empreses de serveis forestals i comunicacionals.

Cal recordar i ressaltar que el 20% de la superfície forestal de Catalunya correspon a forests dels pobles. ELFOCAT aplega el 50% de les entitats locals propietàries forestals per representar i defensar llurs interessos, per dinamitzar el mercat de la fusta, per millorar la gestió dels boscos i per divulgar el valor de les forests dels pobles.

Durant el transcurs de la fira, es va portar a terme, amb col·laboració amb l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i la Generalitat de Catalunya, la jornada “La gestió de qualitat de les forests dels pobles”, on també es va anunciar la convocatòria del I Premi “Forest local de gestió reconeguda”.

Visita de la comitiva de l’Associació Catalana de Municipis a l’estand d’ELFOCAT. © ELFOCAT

D’esquerra a dreta: Roc Badiella, Cap del gabinet de la Presidència de l’ACM; Sergi Penedès, Secretari General adjunt de l’ACM; Meritxell Budó, Presidenta de l’ACM; Martí Riera, President d’ELFOCAT i Narcís Ribes, gerent d’ELFOCAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *